ABOUT

 

 

Afbeelding

J. Fijn Techniek BV is in 2006 opgericht als onderhoudsbedrijf voor allerlei machines in de wegenbouw en groenvoorziening. Eigenaar Jacko Fijn was zelf werkzaam in het onderhoud van rollend spoorwegmaterieel (locomotieven en wagons).

 

 

EuroMaint-onderhoud1-480x313

Hij leerde het vak bij Nedtrain en heeft zijn kennis later uitgebreid bij ACTS. Hij had een naam opgebouwd als een zeer kundig en betrouwbare storingsmonteur. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij al kort na het starten van zijn eigen bedrijf werd gevraagd voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op dit gebied.

 

 

ns1251amersfoort1024x76J. Fijn Techniek BV is inmiddels een in binnen- en buitenland gewaardeerde en gerespecteerde onderhoudswerkplaats, die niet meer weg te denken valt in de spoorwegwereld. J. Fijn Techniek BV is erkend voor onderhoud aan locomotieven op grond van artikel 48 van de Spoorwegwet en voor onderhoud aan wagons op grond van de Europese Verordening VO 445/2011/EG. Het was het eerste bedrijf in Nederland  die beide erkenningen in één certificaat heeft gekregen.

 

DSC_0010aNiet voor niets kan en mag J. Fijn Techniek BV aan  de meest uiteenlopende materieel werken of dat nu gaat gaat om historisch danwel de modernste locomotieven.